ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!



Μπήκε επίσημα το καλοκαίρι, ανεβαίνει η θερμοκρασία σιγά σιγά και είμαστε έτοιμοι να πάμε παραλία να απολαύσουμε τον ήλιο, τη θάλασσα και φυσικά τους bodybuilders ή γενικά τους πολύ γεροδεμένους τυπάδες να κυκλοφορούν με μαγιό και βερμούδες. Δυστυχώς είναι λίγοι αυτοί οι εντυπωσιακοί άνδρες και πολλές φορές τους κοιτάζει περίεργα ο κόσμος κατηγορώντας τους ότι παίρνουν ουσίες για να γίνουν έτσι κτλ, χωρίς να υπολογίζουν τον κόπο και τον ιδρώτα που έχουν ρίξει για να αποκτήσουν ένα τέτοιο σώμα.
Και εντάξει, τους προκαλούν αηδία οι φουσκωτοί... Οι κοιλαράδες και οι χοντροκώληδες που είναι όλο και περισσότεροι είναι κάτι ωραίο; Τα τσιγάρα, οι μπύρες και τα περιττά κιλά είναι υγιεινά; Ας σοβαρευτούν λίγο!

Μπορεί πολλοί bodybuilders να παίρνουν συμπληρώματα ή αναβολικά, όπως και να 'χει, αισθητικά είναι πολύ πιο όμορφο από το να βλέπουμε παχύδερμα ή πλαδαρούς ανθρώπους.
Δεν είπαμε όλοι οι άντρες να γίνουν σωματαράδες αλλά δεν μπορώ να βλέπω τον κάθε κοιλαρά ή πλαδαρό να κατηγορεί ανθρώπους του γυμναστηρίου!

'Ενα έχω να πω στους bodybuilders:

ΑΓΝΩΗΣΤΕ ΤΟΥΣ, ΑΠΛΑ ΣΑΣ ΖΗΛΕΥΟΥΝ ΠΑΙΔΕΣ!


Υπάρχουν και άνθρωποι που γυμνάζονται και σας έχουν ως πρότυπα και σας θαυμάζουν! Και εγώ λίγο παραπάνω απ' όσο θα 'πρεπε :)

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!